Search

Atrium

SHIFT House

SHIFT House

Photo: APOLLO Architects & Associates

House with simple design is situated in the suburb of Tokyo. Glazing is situated to the atrium of the house, therefore corner facade can stay totally clear.  

Sea House

Sea House

Photo: Alberto Plácido,VA studio

Architects took out the mass in several places from the volume of the house with simple shape - this is how small courtyards rose. They complete interior spaces and allow residents to live both inside and outside, to cross from one room to the other room throughout a garden...

V36K08

V36K08

Photo: Marcel van der Burg, primabeeld

In former industrial area of town of Leiden a new project of housing was realized by Dutch architects. The house consists of two separate apartments - for mother and for son. Each of them has own terrace hidden inside the plot.

Hotel Département de la Haute-Vienne

Hotel Département de la Haute-Vienne

Photo: Roland Halbe

New hotel has been realized thanks to the reconstruction of former monastery, later used as army barracks. Architects inserted new platform to the courtyard, which forms the entrance.

House in Dublin

House in Dublin

Photo: ODOS Architects

The adjustment to a minimalistic house of classic Irish housing development. 

Vitus Bering University

Vitus Bering University

Photo: C. F. Møller Architects

New building for the university in small Dutch sea town is connected with original complex and enlarges it. New ofiices and new classrooms have been placed here. Green staircase (connecting particular floors, climbing to the top floor where roof terrace is) is the main dominant.

House as a Nest

House as a Nest

Photo: Iwan Baan

Transparent house with clever nooks creating the privacy. The house has a shell in which boxes with particular rooms are hidden. Here you can easily live on the edge between the interior of the house and the garden.

Montblanc House

Montblanc House

Photo: Studio Velocity

The house bordered with three buildings in the neighbor is equipped with "pockets", which keep the privacy and offer view to the mountains - despite confined space.

Rolex Learning Center

Rolex Learning Center

Photo: Ivan Baan; Davers;●●●sdzn; ayush.bhandari;oxmox; Dominique Schreckling

„Flowing organical“ space of the School of Polytechnique in Lussanne exactly defined by layout of the square.