Search

Outbuildings

Extension to the Rural House

Extension to the Rural House

Photo: Wim Goes Architectuur

Wooden extension of the house partially extends above the water surface of the pond. The facade consits of vertical wooden strips, which are underlayed by glass in some places. 

Colorful School in London

Colorful School in London

Photo: dRMM Architects

The extension with colorful facade to the growing school dominates in Victorian development. The building is inspirative and is supposed to motivated children to education. 

Surround of the House

Surround of the House

Photo: R. Urbakavičius,Natkevicius

Small historical house was carefully reconstructed and original mortar was uncovered. Whole house was shrouded to the glass cube, which offers view from each place to regional park near Vilnius.

Hotel Département de la Haute-Vienne

Hotel Département de la Haute-Vienne

Photo: Roland Halbe

New hotel has been realized thanks to the reconstruction of former monastery, later used as army barracks. Architects inserted new platform to the courtyard, which forms the entrance.

Mediatheque Dannemarie

Mediatheque Dannemarie

The project follows up the roconstruction of the old train station from the beginning of 20th century. The facade and roof of the extension are made up from wooden lamellas.

House in Dublin

House in Dublin

Photo: ODOS Architects

The adjustment to a minimalistic house of classic Irish housing development. 

Cellar with Swimming Pool

Cellar with Swimming Pool

Photo: Hidalgo Hartmann

On a plane, in the middle of agricultural landscape owners of the house decided to build a swimming pool. Architects integrated pool to the garden and new space formed under. 

Museum Latte

Museum Latte

Photo: Marcello Mariana,ec2

The building got a new utilization, which required new part with entrance and hygienic facilities. New mass is significantly separated - both with material and space.

Adjustment of Museum in San Sebastian

Adjustment of Museum in San Sebastian

Photo: Nieto Sobejano Arquitectos

San Telmo Museum was enlarged by the future green wall, which fits to current topography. There are two parts inside - the entrance to the museum with shop and café and new exhibition space. Perforated coat of the building is supposed to be full of greenery by the time - whole mass should be wrapped in green coat.